Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Olivenolie med højt phenolindhold

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Eksperimentel udgave af Pamako

EL1392
Oplev de innovative teknikker bag produktionen, og udforsk de forskellige smagsprofiler. Dette kulinariske mesterværk er en Experimental Edition, der forpligter sig til kvalitet og håndværk. Tre flasker svarer til tre forskellige høstperioder. Hver flaske indeholder økologisk ekstra jomfruolivenolie, der er produceret af et forskelligt modningsstadie af olivenfrugten af sorten Tsounati, der dyrkes på bjergene i Selino, Chania - Kreta i en enkelt ejendom.
€88.00 eks. moms Uden levering

Fredsindsamlingsbøsse: Pamako & Oro Di Milas

EL1740
En græsk og en tyrkisk olivenolie går sammen om en sag, der handler om fred og gavmildhed.
€55.00 eks. moms Uden levering

Grækerne har dyrket oliven i årtusinder - nogle siger endda, at Athena gav et oliventræ til byen Athen og dermed vandt dens gunst. Hun gav dem visdom, og da visdom alene ikke kan opretholde livet, skabte hun oliventræet.

Arkæologiske undersøgelser beviser, at grækerne har været involveret i fuldskala dyrkning af oliventræet og produktion af olivenolie i over 4.000 år. De sundhedsmæssige og terapeutiske fordele ved olivenolie blev først nævnt af Hippokrates, medicinens fader. Moderne medicinske undersøgelser har faktisk vist, at forbruget af olivenolie (og især variationen med høj phenolisk ekstra jomfruolie) er af væsentlig værdi, hvad angår menneskers sundhed, og især sundheden for hjerte- og kredsløbssygdomme og mange diæter. relaterede sygdomme.

Her kan du købe den reneste og mest premium græske organiske ekstra jomfru olivenolie (EVOO). Du kan vælge mellem ufiltreret eller koldpresset for maksimal kvalitet og smag, eller tidlig høst fra umodne oliven, der producerer en premium ekstra jomfru olivenolie med ultralav syre, høje antioxidanter og polyfenoler, med en sprød bitterhed, der bringer det fulde frem smag i enhver ret.

Vores Premium-emballage er en perfekt gave til venner og familie. For hvad er bedre for en gave, end selve livets gave.

Den Europæiske Unions sundhedsanprisningsmærkningsforordning 432-2012 har bragt en ny slags olivenolie med navnet "High Phenolic Oil", som hjælper med at beskytte blodlipider mod oxidativ stress, og derved er gavnlig for hjertesundheden. Regelmæssig brug af 20 g eller 4 teskefulde af denne olie kan gøre en forskel, da fordelene ved at indtage høj phenol olivenolie afhænger af mængden. Siden 2012, på grund af opdagelsen af en nøjagtig måde at måle polyphenolforbindelser i olien, har der været et stigende antal olivendyrkere, der tilpasser høsttider og deres metoder i overensstemmelse hermed. Data indsamlet af det EU-finansierede ARISTOIL Interred MED-program fastslår, at brede sorter overstiger 1000 mg/kg og også 2000 mg/kg til tider for denne særlige type olie. For at imødekomme kravene til disse sundhedsmæssige fordele er leverandørerne i stand til at imødekomme efterspørgslen i samme takt som den videnskabelige undersøgelse af potentielle sundhedsgevinster hentet fra forbruget af højt phenolindhold ud over blot kardiovaskulær velvære. Herved opstod denne seneste kategori kendt som High Phenolic Olive Oil.