Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Drikkevarer og vine

35n Cretan tsikoudia
I dag kan vinelskere over hele verden nyde den fremragende kvalitet af de nye græske vine, som er produceret af sorter og vinmarker, der i årtusinder har frembragt vine, der var berømte i deres tid og er blevet skrevet ind i vinens verdenshistorie. Hvad mere er, de nye græske vine bærer i sig historien om græsk vin og er det ideelle køretøj til en rejse gennem tiden. Historien om græsk vin er svær at forstå, hvis den rives væk fra den græske historie i sig selv, og endnu sværere at beskrive. Dog bliver det hele enkelt og klart, når man nyder et glas ny græsk vin ansvarligt og i moderation. "Evi evan!" var skålet ved fejringen af kulten af Dionysos. " Lad os være glade, men aldrig berusede" plejede Sokrates at sige ved de symposier, han deltog i. "Vin glæder menneskehjertet" anerkendte kristendommen. Til alt dette kommer de nuværende grækere for at tilføje deres egen skål og mener bogstaveligt talt hvert ord: "Yia mas!" ("Her er til vores sundhed!")
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Abelon økologisk druesprit lagret 4 år 700 ml med gaveæske Kazakis House of Viticulture

EL1570
Abelon Organic Grape Spirit, 4 år gammel, 100% certificeret økologisk destillat, gylden farve, varm og fløjlsagtig smag, smukke aromaer af karamel, vanilje og honning med tørre frugtnoter - Kazakis House of Viticulture
€370.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €528.57 per 1 lt

Luksus Metaxa Private Reserve Orama Brandy 40% 0,7L - Premium Kvalitet

EL1773
Oplev den udsøgte smag af Metaxa Private Reserve Orama Brandy, en premium græsk ånd kendt for sin enestående kvalitet og luksuriøse smag. Lavet med de fineste ingredienser, denne 40% ABV brandy tilbyder en rig, glat profil med noter af honning, krydderier og ældet eg. Perfekt til kendere og særlige lejligheder, hæver Metaxa Orama Brandy din drikkende oplevelse. Bestil nu for at forkæle dig i arveskabet og håndværket af en af Grækenlands mest fejrede ånder. Nyd Metaxa, synonym med luksus og tradition i verdens fineste brandies.
€79.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €112.86 per 1 lt