Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Luksus ekstra jomfruolivenolie

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ekstra jomfruolivenolie fra vilde træer 200 ml Premium Series Ell1a

EL1306
En unik ekstra jomfruolivenolie fremstillet af vilde oliven, der vokser i olivenlundene i det antikke Epidaurus.
€75.50 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €377.50 per 1 lt

Special Edition Aryballos Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie 300ml

EL1618
Den perfekte gave til olivenolieelskere. Denne olie i begrænset oplag er også et smukt kunstværk. Flasken er lavet af de gamle korinthiske pottemagermestre og har et unikt design inspireret af gammel græsk keramik. Bestil din flaske i dag, og oplev smagen af ægte luksus.
€125.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €416.67 per 1 lt

Grækerne har dyrket oliven i årtusinder - nogle siger endda, at Athena gav et oliventræ til byen Athen og dermed vandt dens gunst. Hun gav dem visdom, og da visdom alene ikke kan opretholde livet, skabte hun oliventræet.

Arkæologiske undersøgelser beviser, at grækerne har været involveret i fuldskala dyrkning af oliventræet og produktion af olivenolie i over 4.000 år. De sundhedsmæssige og terapeutiske fordele ved olivenolie blev først nævnt af Hippokrates, medicinens fader. Moderne medicinske undersøgelser har faktisk vist, at forbruget af olivenolie (og især variationen med høj phenolisk ekstra jomfruolie) er af væsentlig værdi, hvad angår menneskers sundhed, og især sundheden for hjerte- og kredsløbssygdomme og mange diæter. relaterede sygdomme.

Her kan du købe den reneste og mest premium græske organiske ekstra jomfru olivenolie (EVOO). Du kan vælge mellem ufiltreret eller koldpresset for maksimal kvalitet og smag, eller tidlig høst fra umodne oliven, der producerer en premium ekstra jomfru olivenolie med ultralav syre, høje antioxidanter og polyfenoler, med en sprød bitterhed, der bringer det fulde frem smag i enhver ret.

Vores Premium-emballage er en perfekt gave til venner og familie. For hvad er bedre for en gave, end selve livets gave.