Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Økologisk ekstra jomfruolivenolie

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Økologisk ekstra jomfruolivenolie LADOLEA 200 ml

EL696
Premium LADOLEA® olivenolier er 100 % af en enkelt sort, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.
€18.20 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €91.00 per 1 lt

Økologisk ekstra jomfruolivenolie LADOLEA 600 ml

EL233
Premium LADOLEA® olivenolier er 100% single varietal og stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø. 600ml (20.3 fl oz)
€31.90 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €53.17 per 1 lt

Grækerne har dyrket oliven i årtusinder - nogle siger endda, at Athena gav et oliventræ til byen Athen og dermed vandt dens gunst. Hun gav dem visdom, og da visdom alene ikke kan opretholde livet, skabte hun oliventræet.

Arkæologiske undersøgelser beviser, at grækerne har været involveret i fuldskala dyrkning af oliventræet og produktion af olivenolie i over 4.000 år. De sundhedsmæssige og terapeutiske fordele ved olivenolie blev først nævnt af Hippokrates, medicinens fader. Moderne medicinske undersøgelser har faktisk vist, at forbruget af olivenolie (og især variationen med høj phenolisk ekstra jomfruolie) er af væsentlig værdi, hvad angår menneskers sundhed, og især sundheden for hjerte- og kredsløbssygdomme og mange diæter. relaterede sygdomme.

Her kan du købe den reneste og mest premium græske organiske ekstra jomfru olivenolie (EVOO). Du kan vælge mellem ufiltreret eller koldpresset for maksimal kvalitet og smag, eller tidlig høst fra umodne oliven, der producerer en premium ekstra jomfru olivenolie med ultralav syre, høje antioxidanter og polyfenoler, med en sprød bitterhed, der bringer det fulde frem smag i enhver ret.

Vores Premium-emballage er en perfekt gave til venner og familie. For hvad er bedre for en gave, end selve livets gave.