Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Eksklusiv, begrænset produktion

Hvert produkt er unikt! Det laves kun én gang til elenianna. Hver gang vi har et nyt friskt premium produkt af højeste kvalitet, i små nummererede partier, er det en ny historie! Der er ingen fastsat tid for udgivelse af hvert nyt produkt. Disse produkter er den ultimative lidenskab for at bringe den mest luksuriøse og bedste sunde mad fra hele Grækenland. Hvert produkt er tilgængeligt, indtil lageret er udsolgt.
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Eksperimentel udgave af Pamako

EL1392
Oplev de innovative teknikker bag produktionen, og udforsk de forskellige smagsprofiler. Dette kulinariske mesterværk er en Experimental Edition, der forpligter sig til kvalitet og håndværk. Tre flasker svarer til tre forskellige høstperioder. Hver flaske indeholder økologisk ekstra jomfruolivenolie, der er produceret af et forskelligt modningsstadie af olivenfrugten af sorten Tsounati, der dyrkes på bjergene i Selino, Chania - Kreta i en enkelt ejendom.
€88.00 eks. moms Uden levering

The One And Only - Christmas Blends 2023 Naughty or Nice Soap Bar 2 x 125g Helleo

EL1646
Julegave til frække eller søde børn! Sættet indeholder to 125 g sæber. inden for en bjergkæde håndmalet overdel. 100% naturlig - håndlavet - bæredygtig - vegansk - ingen plastik.
€12.70 eks. moms Uden levering