Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Vilkår Og Betingelser

Generelt

Disse online Vilkår og Betingelser gælder for alle ordrer, der afgives gennem vores hjemmeside www.elenianna.com, som ejes og drives af virksomheden ”Elenianna S.M.P.C. Company,– Engroshandel med Fødevarer og Kosmetik.” Registreret adresse: Kiprou 2, 14565, Agios Stefanos, Grækenland.

Hvis du bruger nogen af eleniannas tjenester, er du ansvarlig for at opretholde fortroligheden af din konto og adgangskode og for at begrænse adgangen til din computer, og du accepterer at påtage dig ansvaret for alle aktiviteter, der finder sted under din konto eller adgangskode. Elenianna sælger produkter til børn, men de sælges til voksne, der kan købe med et kreditkort eller en anden tilladt betalingsmetode. Hvis du er under 18 år, må du kun bruge eleniannas tjenester med deltagelse af en forælder eller værge. Alkoholopslag på elenianna er beregnet til voksne. Nogle af vores produkter har en minimumsalder. Du skal være mindst 18 år gammel for at købe alkohol eller bruge enhver webstedsfunktionalitet relateret til alkohol. Elenianna forbeholder sig retten til at nægte service, afslutte konti, fjerne eller redigere indhold eller annullere ordrer efter skøn.

 

1. Accept af vilkår

1.1 Ved at bruge www.elenianna.com accepterer du og er enig i disse Vilkår og Betingelser,  Privatlivspolitik og enhver anden vilkår og politik, vi kan offentliggøre på vores hjemmeside eller informere dig om skriftligt fra tid til anden.

1.2 Vilkårene og betingelserne og alle andre politikker på denne hjemmeside kan ændres uden forudgående varsel. De ændrede vilkår og betingelser eller andre politikker vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og anses for bindende for eventuelle køb, der finder sted efter deres offentliggørelse.

1.3 Disse Vilkår og Betingelser er uafhængige, det vil sige, at ophævelsen af en af dem ikke medfører ophævelse af Vilkår og Betingelser som helhed. Hvis nogen af disse Vilkår og Betingelser anses af en domstol eller kompetent myndighed for at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig, helt eller delvist, vil dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende Vilkår og Betingelser, der vil forblive gyldige og håndhæves i den størst mulige udstrækning tilladt ved lov.

 

2. Afgivelse af en ordre

2.1 Kun ordrer afgivet af personer, der er 18 år eller derover, vil blive accepteret. Ved at afgive en ordre bekræfter du, at du er voksen i henhold til lovene i dit bopælsland eller -stat.

2.2 Vi vil bekræfte modtagelse af din ordre ved at sende dig en e-mail til den e-mailadresse, du har registreret hos os.

2.3 Accept af din ordre anses for at betyde, at vi har sendt dig en e-mail, der bekræfter, at vi har afsendt varerne i din ordre. Der vil blive dannet en kontrakt mellem os på det tidspunkt, vi sender dig en e-mail, der bekræfter forsendelsen af din ordre. Hvis din ordre indeholdt flere varer, og e-mailen, der bekræfter forsendelsen af din ordre, ikke nævner nogle af dem, indgår de varer, der endnu ikke er afsendt til dig, ikke i den kontrakt.

2.4 Vi kan muligvis ikke acceptere din ordre af følgende grunde:

a. Produktet, du har bestilt, er udsolgt.

b. Der er en fejl i produktpris eller beskrivelse.

c. Manglende opfyldelse af kriterierne for at afgive ordre anført i disse Vilkår og Betingelser.

I nogen af de nævnte tilfælde (i punkt 2.5) vil vi underrette dig inden for 72 timer efter afgivelse af din ordre.

2.5 Der er taget alle forholdsregler for at sikre, at beskrivelserne, billeder og specifikationer for hvert produkt er nøjagtige. Imidlertid kan vi ikke garantere, at din monitors visning af en farve vil afspejle farven på de leverede varer. Vi kan fra tid til anden ændre dimensioner, specifikationer og mængder af varer vist på hjemmesiden uden forudgående varsel.

 

3. Tilgængelighed

3.1 Alle varer vist på www.elenianna.com er underlagt tilgængelighed. På grund af den sæsonbetonede karakter af nogle af vores produkter kan de måske ikke være tilgængelige hele tiden. Vores hjemmeside opdateres regelmæssigt for at sikre, at vores lagerbeholdninger er nøjagtige. Men da vi gør vores bedste for at sikre den højeste kvalitet og friskhed for vores produkter, kan uregelmæssigheder i tilgængelighed og mangel forekomme.

3.2 Elenianna M.S.P.C. forbeholder sig ret til at trække ethvert produkt tilbage fra www.elenianna.com hjemmesiden når som helst og fjerne eller redigere ethvert materiale eller indhold på hjemmesiden uden forudgående varsel og uden noget ansvar for eventuelle skader, der måtte opstå som følge af disse handlinger.

3.3 Hvis der afgives en ordre på et produkt, der ikke længere er tilgængeligt, vil vi kontakte dig inden for 72 timer for at informere om manglen.

 

4. Annullering af en ordre

4.1 Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte os telefonisk på det nummer, der er angivet på din ordrekvittering, eller via e-mail på customerservice på elenianna.com og angive dit ordrenummer.

4.2 Annullering skal modtages inden for 24 timer efter bestilling. Hvis du meddeler os en annullering senere end 24 timer efter afgivelse af ordren, vil vi gøre vores bedste for at acceptere din anmodning, forudsat at vi endnu ikke har behandlet eller afsendt din ordre. Hvis vi accepterer din annulleringsanmodning, vil vi underrette dig ved at sende en e-mail til den e-mailadresse, du har registreret hos os.

4.3 Det er måske ikke altid muligt at stoppe en ordre fra at blive afsendt. Hvis din ordre allerede er blevet afsendt, kan du returnere varerne til os i overensstemmelse med vores Returpolitik nedenfor (punkt 5).

4.4 Så snart vi accepterer din annulleringsanmodning for en vare, vil vi refundere den relevante del af købsprisen for den vare sammen med varens portoafgift. Refusioner kan tage nogle dage at nå frem til dig, afhængigt af de politikker, der er fastsat af vores betalingsbehandlingspartner Paypal, på www.paypa...

 

5. Returnering

5.1 Uønskede varer kan returneres til en refusion eller ombytning, forudsat at de returneres i deres originale stand, ubrugte (med deres originale emballage) og uåbnede (med eventuelle forseglingsmærker og shrink-wrap intakt) inden for 14 kalenderdage efter levering af varerne. For dette formål bedes du udfylde  ordresiden og sende den til os pr. e-mail på customerservices på elenianna.com. Inden for 72 timer efter modtagelse af returformularen vil vi give dig en returautorisation (RMA) og instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os. Når en produkt ankommer beskadiget eller defekt, vil vi refundere din oprindelige leveringsafgift og den oprindelige pris på de returnerede varer, inden for en periode på 30 kalenderdage efter modtagels...

5.2 I tilfælde af defekte eller forkert leverede varer på Elenianna Company’s fejl, vil der blive udstedt ombytninger eller fuld refusion af betalingen, efter anmodning, medmindre fejlen eller den forkerte levering er sket eller henføres til postbærerens forsømmelighed. Da vi sørger for alle ordrer mod skade under transport, vil vi fuldt ud refundere eventuelle ødelagte ordrer på grund af postbærerens forsømmelighed, når vi er kompenseret af dem. Hvis en ordre modtages beskadiget, bedes du ikke acceptere leveringen. Hvis du opdager, at en ordre er beskadiget efter at have åbnet pakken, skal du registrere de beskadigede varer. Underret os telefonisk på det nummer, der er anført på din ordrekvittering, eller via e-mail på customerservices at elenianna.com så hurtigt som muligt eller inden for 7 dage og returnere de beskadigede varer til os inden for 14 dage efte...

5.3 Hvis du accepterer levering af en pakke fra os, og (i) varerne er defekte; eller (ii) vi har sendt dig en forkert vare, bedes du underrette os telefonisk på det nummer, der er angivet på din ordrekvittering, eller via e-mail på customerservices at elenianna.com så hurtigt som muligt eller inden for 7 dage og returnere varen til os inden for 14 dage efter levering. Vi vil ombytte de beskadigede/defekte/forkerte varer uden omkostninger for dig så hurtigt som muligt eller alternativt vil vi refundere varen, når den er returneret.

5.4 Bemærk, at returomkostningerne normalt ikke vil blive refunderet. Porto eller andre returomkostninger vil være kundens ansvar og vil kun blive refunderet af os i tilfælde af beskadigede, defekte eller forkert leverede varer.

5.5 Vi anbefaler kraftigt, at du bruger anbefalet post, indleveret levering eller en anden sikker leveringsmetode og gemmer kvitteringen, indtil du har modtaget kredit for enhver retur, du sender til os. Vi beklager, at vi ikke kan holdes ansvarlige for manglende levering af returnerede varer.

5.6 Indtil eventuelle købte varer er returneret til os, er du ansvarlig for deres sikre opbevaring og for at tage rimelig forsigtighed med dem. Vi anbefaler, at du bruger postforsikring for eventuelle returer, da vi ikke påtager os ansvar for beskadigede eller tabte pakker under returtransporten tilbage til os.

5.7 Hvis du gerne vil drøfte ombytning eller returnering af en vare eller har yderligere spørgsmål om vores returpolitik, bedes du kontakte os telefonisk på det nummer, der er angivet på din ordrekvittering, eller via e-mail på customerservices at elenianna.com, hvor du angiver dit ordrenummer.

 

6. Betaling

6.1 Betaling kan foretages med kreditkort eller PayPal-konto. Betalingen vil blive afsluttet ved eller efter levering af varerne til kunden. Når din betaling behandles, bliver du omdirigeret til Paypals sikre miljø (PayPal) eller (Stripe), som beskytter dine personlige oplysninger mod lækage eller misbrug gennem en sikker socket layer (SSL) protokol og Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard.

6.2 Elenianna Company vil ikke gemme følsomme økonomiske oplysninger såsom dine kreditkortoplysninger eller bankkontonummer eller opbevare nogen oplysninger om dine økonomiske oplysninger. Bemærk, at vi ikke kan garantere sikkerheden af de data, du sender os via e-mail. Afhængigt af ...

6.3 I tilfælde af betaling via PayPal eller Stripe, giver du dit samtykke og accepterer, at du er underlagt vilkårene og betingelserne for driften af den pågældende online betalingstjenesteudbyder, da du har indgået kontrakt med den ved din registrering som medlem. Vores virksomhed er ikke ansvarlig for PayPals eller Stripes politikker og operationer. Hvis penge returneres til dig via en tredjeparts betalingstjenesteudbyder (såsom PayPal, Stripe eller kreditkort), kan du blive opkrævet provisionen, der opkræves af den specifikke tredjeparts udbyder baseret på dens brugs- o...

6.4 Til forebyggelse af svigagtige transaktioner forbeholder Elenianna Company sig retten til kun at afsende ordrer til adresser, der matcher købers faktureringsadresse, som angivet af ham på onlineformularen.

Hvis en køber er en registreret PayPal-bruger, sendes de købte varer kun til den bekræftede PayPal-adresse. Køberen er alene ansvarlig for nøjagtigheden af de oplysninger, der gives til PayPal.

6.5 Vi beklager, at vi ikke kan acceptere checks eller kontanter som betaling.

6.6 Elenianna Company har ingen kontrol over eventuelle told- eller importafgifter eller andre begrænsninger og regler, der kan være gældende i din destination, og som du vil være eneansvarlig for.


 

7. Prisdannelse

7.1 Alle priser på vores hjemmeside er som standard angivet i Euro (€) og inkluderer lokal moms og andre skatter, der bliver opkrævet til den aktuelle sats i henhold til græske skatte love og regler.

7.2 For at hjælpe dig med at forstå produkternes priser, har du mulighed for at konvertere dem fra euro (€) til amerikanske dollar ($), britiske pund (£) eller en anden tilgængelig valuta. Priser, som er konverteret på vores hjemmeside til andre valutaer, er kun vejledende, da de kan