Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Håndlavet sæbe med olivenolie

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Olivenoliesæbe Sort øl & rosmarin Helleo

EL355
Helleos håndlavede sæber er 100 % naturlige, lavet af økologisk kretensisk olivenolie og kun rene råmaterialer.
€4.40 eks. moms Uden levering

Olivenoliesæbe Figenkaktus & Aloe Vera Helleo

EL352
Helleos håndlavede sæber er 100 % naturlige, lavet af økologisk kretensisk olivenolie og kun rene råmaterialer.
€4.40 eks. moms Uden levering

Hvorfor græsk olivenoliesæbe anses for at være den bedste i verden

Gamle grækere brugte olivenolie i sin reneste form til blødere, mere skinnende hår og til at bekæmpe de tidlige tegn på aldring, da olivenolie indeholder fire vigtige antioxidanter, herunder vitamin A og E, som gør det muligt for den at fungere som en naturlig beskytter, fugtighedscreme og rensemiddel .
Faktisk blev olivenolie i vid udstrækning brugt som hud- og skønhedsplejeprodukt af de gamle grækere, hvor Homer refererede til det som "flydende guld".
Olivenoliesæbe renser huden uden at fratage den dens naturlige olier, så den ikke efterlader huden tør. Dens naturlige tekstur tillader også porerne at svede, samtidig med at den beskytter hudens celler på samme tid.
Olivenolies rige antioxidantegenskaber er kendt for at nære, rense, fugte og beskytte huden mod miljø- og frie radikaler. Påført på huden giver olivenolie vitaminer og fedtsyrer, der efterlader folks hud blød, smidig og beskyttet.
Mere specifikt er græsk sæbe lavet af olivenolie rig på vitamin E, betacaroten og vitamin A. Da den er en antioxidant, er den også fantastisk til ny cellegeneration og kan hjælpe med at fremme et yngre udseende hud ved at forbedre hudens elasticitet. Ren græsk olivenoliesæbe anbefales generelt til mennesker med alle slags hudsygdomme, da det er mindre sandsynligt, at det forårsager hudreaktioner, hvor mange hudlæger og hudspecialister foreslår, at det er den bedste sæbe i verden til alle hudtyper.
Mennesker med tør hud kan også have gavn af denne sæbe, da den hjælper med at eksfoliere døde celler. Dem med eksem og psoriasis har fundet ud af, at brug af græsk olivenoliesæbe i høj grad kan forbedre deres tilstand.
Derudover har olivenolie en anti-inflammatorisk virkning, der styrker immunsystemet og beskytter huden mod sygdomme og kroppen mod hjerte- og fordøjelsesproblemer.
Der findes mange olivenoliesæber på markedet, men græske olivenoliesæber er de bedste, da de er de mest naturlige. Mange af dem er håndlavede efter traditionelle metoder, og de fleste af dem er grønne, som den originale gamle sæbe plejede at være, og ikke bleget hvid eller andre farver som mange andre mærker.
Mange bruger også græsk olivenoliesæbe til at vaske deres hår, da de fleste shampoo på markedet indeholder masser af kemikalier, og denne sæbe styrker ikke kun håret, den siges også at fremme hårvæksten.
Værdien af olivenoliesæbe ender ikke med skønhed og hår, da det også er gavnligt for dit hjems renlighed. Den er ideel til at bade en baby og til vask af babytøj på grund af dens helt naturlige tekstur.
Det kan også opløses i vand og bruges til mopping og kombineret med en lille smule eddike er det perfekt til at rengøre dit bad og køkken.