Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Påskegaver 🥚

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Navarino Icons Collection-kurv - 8 artikler

EL1564
Hvorfor vælge og vrage, når denne kurv indeholder alle Navarino Icons' lækkerier?
€129.00 eks. moms Uden levering

Touch of Greece Gaveæske i træ

EL1344
Et strejf af Grækenland i en unik komposition.
€49.00 eks. moms Uden levering

Hvis du tænker på, hvad du skal servere til påskebrunch, så kig til elenianna's for at finde alt, hvad du har brug for til det perfekte middelhavsfødevareprodukt. Når venner og familie samles til en afslappende påskemorgen, vil det at have den helt rigtige brunchmenu gøre dagen helt speciel. Mens du nyder at grine og dele med venner og familie, og børnene leger, så tag alle med til bordet med påskemad, de helt sikkert vil elske. Her finder du skønne påskegaveideer, uanset om du planlægger en tidlig påskefrokost eller en afslappet påskebrunch.

Hvis du befinder dig langt væk fra venner og familie i år, er påskegavekurve til levering en god måde at fortælle dem, hvor meget du holder af. Eleniannas gavekurve er fyldt med premium- og luksusprodukter fra græsk mad, de kan nyde hele dagen, såsom vores berømte olivenolier og premium-honning til deres morgenmadspålæg, sammen med søde sager til at gnaske hele dagen.

Påskegaver til virksomheder med forslag til alle budgetter. Find idéer til gaver til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder samt velkomstgaver til udlændinge. Se produkter og originale ideer, der udgør smukke påskegaver til virksomheder, kurve, æsker, poser og tasker.

Spørg os efter personlige gaver, hvor kun dit logo kommer frem, da vi har designet vores forslag, så dit eget logo kan påføres ethvert påskeprodukt.