Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Keramisk kunst

Keramik er en af verdens ældste håndværk, og den keramiske tradition udviklet af de gamle grækere var uden tvivl en af de mest avancerede. Ordet 'keramik' stammer fra det græske keramos, hvilket betyder 'pottemagernes ler'. Takket være sin holdbarhed har keramik givet arkæologer uvurderligt indblik i mange aspekter af det gamle græske liv og kultur, herunder religion, påklædning og sociale holdninger.
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Giv Din Valentine Et Krus, Der Vil Blive Husket, Med Vores Kollektion Med Hjertevarme

EL1713
Overøs din elskede med kærlighed denne Valentinsdag med vores hjertevarmende kollektion af krus. Hvert krus er et unikt udtryk for kærlighed, perfekt til at indfange essensen af jeres særlige forbindelse. Fra legende ordspil til dybfølte beskeder, vores krus vil bringe et smil på deres ansigt og varme deres hjerte med hver slurk.
€10.00 eks. moms Uden levering

Håndlavet krus af stentøj

EL1633
Fra pottemagerens drejeskive til dine hænder - et håndlavet keramikkrus i beige og blå glasur med en glat overflade vil være din bedste ven fra morgenkaffe til aftente.
€14.90 eks. moms Uden levering

Leder du efter unikt og stilfuldt keramik til at tilføje til din boligindretning? Led ikke længere end vores samling af håndlavet keramik. Vores stykker er lavet af dygtige håndværkere ved hjælp af traditionelle teknikker, og hver enkelt er et unikt kunstværk.

Uanset om du leder efter en ny vase til dine blomster, et serveringsfad til dit næste middagsselskab eller et ganske enkelt smukt stykke til at vise på din hylde, har vi den perfekte håndlavede keramik til dig.

Vores kollektion byder på en bred vifte af stilarter, fra rustik til moderne, og alt derimellem. Vi tilbyder også en række forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Shop vores kollektion af håndlavet keramik i dag, og find det perfekte stykke til at tilføje et strejf af elegance til dit hjem.