Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Økologisk ekstra jomfruolivenolie LADOLEA 80ml

Premium LADOLEA® olivenolier er 100 % af en enkelt sort, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.
Leverandør: Ladolea
SKU: EL1612

LADOLEA® olivenolierne er 100% single varietal, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.

Vores partnere er hårdtarbejdende landmænd, som deler vores passion for olivenolie. De har en dyb respekt for vores miljø og er virkelig engagerede i den høje kvalitet af hele processen og i bæredygtige dyrkningsmetoder.

Rejsen for LADOLEA® begynder i november, som er den ideelle høstperiode. Afhængigt af det ønskede smagsresultat kan oliven høstes på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af modningssæsonen. Vi foretrækker den tidlige høst, når frugten stadig er umoden og grøn. Selvom produktionen er lavere på dette tidspunkt, giver oliven en mere frugtagtig og skarp note til olivenjuicen, samtidig med at de bidrager til vores sundhed ved at have et højere indhold af polyfenoler og antioxidanter.

Ved høsten indsamles oliven med stor omhu og opbevares i kasser for at sikre deres perfekte tilstand. Presningen af oliven afsluttes strengt inden for 24 timer efter høsten for at bevare alle deres gavnlige stoffer intakte. Oliven presses koldt i en teknologisk sofistikeret 2-faset mølle, uden nogensinde at overstige 27°C, hvilket resulterer i en olivenjuice med exceptionelle aromaer og smag.

Før olivenolien tappes på flaske, opbevares den i rustfri ståltanke i en kort periode, hvilket giver mulighed for en naturlig sedimentering under ideelle forhold. Således er den ufiltrerede ekstra jomfruolivenolie LADOLEA® endelig klar til, at du kan nyde den.

Med fokus på kvalitet i alle henseender tappes hver LADOLEA® individuelt af vores dedikerede personale, mens både presse- og pakkeprocesserne er certificeret i henhold til ISO 22000 (HACCP)

LADOLEA® er en ekstra jomfruolivenolie.

LOKATION
Melissi kystby, Korinthia, Grækenland

FØRSTE HØST
November

EKSTRAHERING
Koldpresset under 27°C, ufiltreret

KARAKTERISTIK
Delikat og sød aroma, banan- og urtenoter, lys guldfarve

BRUG
Komplimentær brug i enhver ret, bedre egnet til milde fødevarer, fisk, salater og gourmet-sød

Brug
Den er en god blanding til alle retter.

Ring for pris
increase decrease
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-8 dage

LADOLEA® olivenolierne er 100% single varietal, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.

Vores partnere er hårdtarbejdende landmænd, som deler vores passion for olivenolie. De har en dyb respekt for vores miljø og er virkelig engagerede i den høje kvalitet af hele processen og i bæredygtige dyrkningsmetoder.

Rejsen for LADOLEA® begynder i november, som er den ideelle høstperiode. Afhængigt af det ønskede smagsresultat kan oliven høstes på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af modningssæsonen. Vi foretrækker den tidlige høst, når frugten stadig er umoden og grøn. Selvom produktionen er lavere på dette tidspunkt, giver oliven en mere frugtagtig og skarp note til olivenjuicen, samtidig med at de bidrager til vores sundhed ved at have et højere indhold af polyfenoler og antioxidanter.

Ved høsten indsamles oliven med stor omhu og opbevares i kasser for at sikre deres perfekte tilstand. Presningen af oliven afsluttes strengt inden for 24 timer efter høsten for at bevare alle deres gavnlige stoffer intakte. Oliven presses koldt i en teknologisk sofistikeret 2-faset mølle, uden nogensinde at overstige 27°C, hvilket resulterer i en olivenjuice med exceptionelle aromaer og smag.

Før olivenolien tappes på flaske, opbevares den i rustfri ståltanke i en kort periode, hvilket giver mulighed for en naturlig sedimentering under ideelle forhold. Således er den ufiltrerede ekstra jomfruolivenolie LADOLEA® endelig klar til, at du kan nyde den.

Med fokus på kvalitet i alle henseender tappes hver LADOLEA® individuelt af vores dedikerede personale, mens både presse- og pakkeprocesserne er certificeret i henhold til ISO 22000 (HACCP)

LADOLEA® er en ekstra jomfruolivenolie.

LOKATION
Melissi kystby, Korinthia, Grækenland

FØRSTE HØST
November

EKSTRAHERING
Koldpresset under 27°C, ufiltreret

KARAKTERISTIK
Delikat og sød aroma, banan- og urtenoter, lys guldfarve

BRUG
Komplimentær brug i enhver ret, bedre egnet til milde fødevarer, fisk, salater og gourmet-sød

Brug
Den er en god blanding til alle retter.

Produkt specifikationer
Attribut navnAttribut værdi
Product TypeOrganic
Production ProcessCold process
Olive VarietyPatrinia Variety
  • Du kan kun anmelde produktet efter du har købt det
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
*
*
Dårlig
Fremragende
*
*
*
*