Premium LADOLEA® olivenolier er 100% single varietal og stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø. 200ml
LADOLEA® olivenolierne er 100% single varietal, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.
Vores partnere er hårdtarbejdende landmænd, som deler vores passion for olivenolie. De har en dyb respekt for vores miljø og er virkelig engagerede i den høje kvalitet af hele processen og i bæredygtige dyrkningsmetoder.
Rejsen for LADOLEA® begynder i november, som er den ideelle høstperiode. Afhængigt af det ønskede smagsresultat kan oliven høstes på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af modningssæsonen. Vi foretrækker den tidlige høst, hvor frugterne stadig er umodne og grønne. Selvom produktionen er lavere på dette tidspunkt, giver oliven en mere frugtagtig og skarp note til olivenjuicen, samtidig med at de bidrager til vores sundhed ved at have et højere indhold af polyfenoler og antioxidanter.
Ved høsten indsamles oliven med stor omhu og opbevares i kasser for at sikre deres perfekte tilstand. Presningen af oliven afsluttes strengt inden for 24 timer efter høsten for at bevare alle deres gavnlige stoffer intakte. Oliven presses koldt i en teknologisk sofistikeret 2-faset mølle, uden nogensinde at overstige 27°C, hvilket resulterer i en olivenjuice med exceptionelle aromaer og smag.
Før olivenolien tappes på flaske, opbevares den i rustfri ståltanke i en kort periode, hvilket giver mulighed for en naturlig sedimentering under ideelle forhold. Således er den ufiltrerede ekstra jomfruolivenolie LADOLEA® endelig klar til, at du kan nyde den.
Med fokus på kvalitet i alle henseender tappes hver LADOLEA® individuelt af vores dedikerede personale, mens både presse- og pakkeprocesserne er certificeret i henhold til ISO 22000 (HACCP)