Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Produkter tagget med 'økologisk ekstra jomfruolivenolie koldpresset'

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Luksus gavesæt Premium ekstra jomfruolivenolie Pamako 2 x 500 ml

EL1575
Forkæl dig selv med smagen af luksus med Pamako ekstra jomfruolivenolie. Denne prisbelønnede olie er fremstillet af de fineste oliven, der dyrkes i Grækenland. Den har en glat, smøragtig konsistens og en rig, frugtagtig smag. Olien er også fyldt med antioxidanter og har klinisk vist sig at have en række sundhedsmæssige fordele. Dette luksuriøse gavesæt er den perfekte måde at forkæle dig selv eller en, du holder af.
€80.00 eks. moms Uden levering

Luksus gavesæt Premium ekstra jomfru olivenolie The Gorvernor 2 x 500ml

EL1591
Oplev den uovertrufne smag af The Governor premium ekstra jomfruolivenolie. Dette luksuriøse gavesæt er fremstillet med præcision og lidenskab og lover en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Dyk ned i historien, de sundhedsmæssige fordele og den udsøgte smag af denne ikoniske olivenolie. Løft dine retter til nye højder, og imponer dine gæster med The Governors karakteristiske karakter.
€92.00 eks. moms Uden levering

Økologisk Ekstra Jomfruolivenolie 500 Ml Corinto

EL1724
En enkelt sort af ekstra jomfruolivenolie med Koroneiki-olivenens høje næringsværdi, unikke smag og uforlignelige aroma.
€19.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €38.00 per 1 lt

Økologisk ekstra jomfruolivenolie LADOLEA 200 ml

EL696
Premium LADOLEA® olivenolier er 100 % af en enkelt sort, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.
€18.20 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €91.00 per 1 lt

Økologisk ekstra jomfruolivenolie LADOLEA 600 ml

EL233
Premium LADOLEA® olivenolier er 100% single varietal og stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø. 600ml (20.3 fl oz)
€31.90 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €53.17 per 1 lt

Økologisk ekstra jomfruolivenolie LADOLEA 80ml

EL1612
Premium LADOLEA® olivenolier er 100 % af en enkelt sort, og de stammer hver især fra forskellige olivensorter, der udelukkende dyrkes i den nordlige del af den peloponnesiske halvø.
Ring for pris