Græsk Arbutushonning er et særligt produkt, der er unikt for sin høje ernæringsmæssige og terapeutiske værdi med en karakteristisk bitter smag.
Arbutushonning indeholder:
- Arbutin-essens, som renser blodet og regulerer kolesterolniveauet i det.
- Indeholder polysaccharidet Tyranozi, som eksperimentelt har vist sig at øge cellernes levetid.
- Fordøjelsesenzymet amylase, som nedbryder stivelsen.
Det er meget rigt på mineraler og vitaminer og er en af de bedste muligheder for toning.
Naturlige antibiotika (som indeholder stort set) resulterer i at gøre et skjold for kroppen fra forskellige sygdomme.
Bruges også som vanddrivende og urin antiseptisk samt i tilfælde af milde bronchiale infektioner.
-Homogentisic acid, en kraftig phenolsyre: Denne honnings antioxidante og antibakterielle egenskaber er virkelig enestående, og det er en af de mest antibakterielle honninger i verden. Undersøgelser, vi har set, tyder på, at dette muligvis er den mest antioxidantrige honning, der findes, meget mere end boghvede- eller kastanjehonning.
Anekdotiske beviser, vi har hørt, tyder også på, at denne honning ikke får blodsukkeret til at stige og ofte bruges lokalt af diabetikere. (Dette er ikke en medicinsk påstand - kontakt din læge, hvis du er diabetiker). Den er også kendt for at være gavnlig for lungesundheden.
Kalorierne i arbutushonning er færre end i andre typer honning på grund af det lave indhold af glukose og fruktose, og derfor anbefales den til diætister og type II-diabetikere.
Smagelige forslag:
- Dyp pinde (tynde stænger) fra modne og lagrede oste i arbutushonning.
- Server med den hvide cremede is med arbutushonning og fremhæv den dynamiske kontrast af smag.
- Kom det i med Sage eller Sage Mountain Tea. Du vil finde harmonien mellem to dybest set "bitre" ting som salvie og arbutushonning.