Saftige appelsinskaller, individuelt skårne og ristede mandler, blandes sammen for at give en meget aromatisk oplevelse i hver bid. I eftersmagen bliver bergamot teblade hovedpersonen på grund af deres friskhed og dominerende aromaer.
Denne klynge er lækker og stærkt vanedannende: de græske pistacienødder, de mest berømte i verden, saltede og karamelliserede, dyppet i blød mælkechokolade.
Appelsin, bergamot og citron er de mest berømte frugter i citrusfamilien. Her giver det naturlige ekstrakt fra skallerne af de friske frugter, der er indsamlet, når de er bedst, i forskellige områder af det medirattanske terroir, en utrolig pikant, men blød smag til denne chokolade. Når den smelter på tungen, bliver du mødt af bølge efter bølge af chokoladeagtig nydelse med smukt velafbalancerede aromaer.
I denne bar giver karamelliserede mandler, kombineret med salt, en snoet, sød og salt kontrast til den fine, fyldige mælkechokolade. Det er svært at sige nej!