Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Produkter tagget med 'hudpleje'

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Afrodites Glød: Økologisk Olivenolie-Eliksir Og Naturligt Skønhedsritual

EL1169
Lås op for din indre gudinde med Aphrodite's Glow! Dette luksuriøse gavesæt indeholder en eliksir tilsat økologisk olivenolie sammen med naturlige skønhedsprodukter til en strålende teint. Omfavn de græske skønhedsritualers hemmeligheder for at få et strejf af Afrodites legendariske tiltrækningskraft.
€140.00 eks. moms Uden levering

Labbok 2 i 1 Purple Clay Detox ansigtsmaske 50 ml

EL1536
Oplev den ultimative dybderensende SPA-oplevelse derhjemme med den lilla 2 i 1 lermaske. Slap af med kraften fra lavendel, og nyd din forfriskede og rene hud. Du vil elske den! Fantastisk lilla farve og naturlig duft!
€24.92 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €498.40 per 1 lt

Labbok Anti Aging Day Cream til moden hud med geranium og montea 50ml

EL1539
Start dagen med LABBOK Day Cream og beskyt din hud! I begyndelsen af hver dag kan LABBOK kun stå som din allierede for en velplejet og strålende hud.
€39.35 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €787.00 per 1 lt

Labbok Anti Aging Natcreme 50 ml

EL1541
Den økologiske anti-aging natcreme er meget rig på økologiske effektive ingredienser. Den gør det muligt for din hud at regenerere i løbet af natten! Nærer og fugter den mest krævende og tørre hud. *Awarded in the category "Best Natural Ingredients" @ Pure Beauty Awards, London 2019.
€45.89 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €917.80 per 1 lt

Labbok Body Butter Bitter Ginger 200 Ml

EL1697
Fugt og revitaliser din hud med den fløjlsbløde body moisturizer. Når den blidt smelter ind i din hud, giver den den en glattere, fløjlsblød tekstur uden en klæbrig eller fedtet finish og efterlader den hydreret. Opløftende ingefærduft!
€24.50 eks. moms Uden levering

Labbok Body Butter Friske Æbler 200 Ml

EL1698
Fugt og revitaliser din hud med den fløjlsbløde body moisturizer. Når den blidt smelter ind i huden, giver den den en glattere, fløjlsblød tekstur uden en klæbrig eller fedtet finish og efterlader den hydreret og med en duft af sommeræbler.
€23.70 eks. moms Uden levering