Rød tør, 13,5% alc.
Lagringen på franske egetræsfade i ca. 12 måneder giver den dybe lilla farve, antydninger af tobak, aromaer af modne sorte frugter og diskrete noter af vanilje, fløjlsbløde tanniner og en rig eftersmag. Den serveres ved 16°-18°C og er ideel til rødt kød og traditionelle græske retter
Type:
Rød tør, P.G.I. Halkidiki
Sortssammensætning:
Merlot.
Organoleptisk analyse:
Dyb lilla farve, komplekse aromaer af skovens frugter og krydderier, rig mund med fløjlsagtige tanniner og lang finish.
Højde:
200 - 300 m.
Jordbund:
Sandet ler.
Udbytte:
6.000 kg/ha.
Produktionsmetode:
Klassisk vinifikationsproces for rødvine i kontrollerede temperaturer. Lagring på franske egetræsfade i 12 måneder
Til:
Rødt kød, jagtkød, oste med intens smag
Serveres:
Ved 16 - 18° C.