I næsen finder man aromaer af røde frugter (stikkelsbær) og krydderurter blandet med noter af vanilje, cedertræ og mælkechokolade.
Gårdens rødvin er skabt af sorterne Cabernet Sauvignon og Merlot, med en mindre mængde Agiorgitiko.
Konventionelle røde vinificeringsmetoder følges med forlænget maceration efter afslutningen af den alkoholiske gæring. Når den malolaktiske gæring er afsluttet, lagres den i 12 måneder på franske egetræsfade.
Den har en dyb lilla farve.
Den har en dyb lilla farve, der næsten er sort-rød.
Den er rig, ekspansiv og velstruktureret i munden med silkeagtige tanniner, der giver den en lang finish og stor lagringsevne.
Denne vin kan drikkes direkte eller lagres i flere år for at blive nydt senere.
Prøv den ved 18°C.
Madparring rødt kød, grillet kød eller ovnstege, rullet svinekød, pølser, delikatesse og bløde oste.