Oplev en smag af Grækenland med vores Mandola Classic, et traditionelt håndlavet mandelslik. Det stammer fra de solrige Ioniske Øer, især Kefalonia, og har en rig historie og en smagsfremkaldende kombination af friske mandler og sukker.
Mandola er en traditionel sød godbid, som kun findes på De Ioniske Øer, og det er et af de mest kendte traditionelle produkter fra Kefalonia. Denne søde delikatesse er lavet af mandler og sukker, mens dens levende dybrøde farve kommer fra en slags tang, som de lokale traditionelt bruger i madfarve. Navnet på denne lækkerbisken kommer fra det italienske ord for mandel, 'Mandorla', som blev lånt og integreret i græsk, dengang øen var under venetiansk besættelse.
Ingredienser: Sukker, mandel, karmin E120, vanillin.
Ingen kunstige farvestoffer og tilsætningsstoffer
Saltindholdet skyldes udelukkende tilstedeværelsen af naturligt forekommende natrium
Firmaet har et ledelsessystem for fødevaresikkerhed i overensstemmelse med ISO 22000: 2005 (HACCP)
Firmaet har et ledelsessystem for fødevaresikkerhed i overensstemmelse med ISO 22000: 2005 (HACCP)