41% alc. Den nyeste komponent i blandingen, en essens med lang lagringstid, har modnet i 5 år på franske og amerikanske fade, der tidligere har huset rødvin og Vinsanto. Finishen er chokerende, den lange modning giver aromaer af tørret frugt og kompleks karakter xirokarpato, mens den blødgør og afrunder denne unikke kvalitetseliksir.
Destilleriet Tsililis lagrede tsipouro er fremstillet af friskgærede presserester fra druer af høj kvalitet fra Thessalien.
Destilleret i små diskontinuerlige kobberdestillatorer gennem en langsom, tålmodig proces for at bevare friske og søde aromaer.
Lagringsprocessen finder sted i omhyggeligt udvalgte franske og amerikanske egetræsfade, krydret med rød og sød vinsanto-vin, i mindst 5 år.
Resultatet er et destillat med en række bløde sortsaromaer, såsom rosiner, svesker og bergamotskaller, krydrede aromaer som vanilje, chokolade og muskatnød kombineret med en robust, men smidig krop, en glat finish og en fin aromatisk eftersmag.
Nyd dens kraftfulde, komplekse karakter ved at drikke den alene eller tilsætte lidt is.
Drik den alene eller tilsæt is.