Det er ikke underligt, at det eneste sted i verden, der er kendt for "de bedste" pistacienødder, er den græske ø Aegina.
Øens ideelle klima og den unikke jordbundssammensætning giver Aegina-pistacien en enestående smag og aroma. Vi vælger de bedste pistacienødder i sæsonen for at skabe denne smukke chokoladebar fuld af aromaer. Kombinationen af 60% mørk chokolade, med sin bløde tekstur og velafbalancerede sødme, og pistacienøddernes sprødhed udgør en perfekt duo.
INGREDIENSER: kakaomasse (min. kakao: 60,1%), sukker, kakaosmør, pistacienødder fra Aegina (10%), emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma, salt.
YDERLIGE OPLYSNINGER: Kan indeholde spor af nødder. Opbevares på et køligt og tørt sted.
SVARER MED: Brandy og chokolade er et match made in heaven! En klassisk drink efter middagen, som passer smukt sammen med chokolade. Denne meget velafbalancerede, knasende mørke chokolade indeholder smage, som findes i cognac, og det gør den til det bedste akkompagnement til fin brandy.