Indsamlet i Grækenlands centrale Peloponnes-region - for at "slikke nektar fra træerne". Den komplekse honning har også en stærk smag af "skov", "eg" og "urter" og bare et strejf af "saltet karamel", som gør den ideel til blåskimmelost.
Vores helt nye Wild Oak Honey er blevet tildelt 3 stjerner ved den prestigefyldte Great Taste Awards, den højest mulige vurdering. Desuden blev den også udvalgt som et af de 50 bedste produkter i 2015.
Hjemmeligheden bag denne Limited Reserve Honey ligger i dens produktion i de jomfruelige bjerge på Peloponnes i Grækenland. Den indsamles i en højde af over 1200 meter, langt fra byområder, på et sted, der ikke er blevet ændret siden det antikke Grækenland. For at indsamle denne udsøgte honning må vores producenter vandre i op til 9 timer i bjergene for at nå deres bistader.
På grund af den krævende produktionsmetode er denne variant af vild egehonning ekstremt sjælden.
I oldtiden troede grækerne, at egetræer var velsignet med mytiske og helbredende egenskaber. I dag betragtes denne vilde egetræshonning som en af de mest næringsrige honningsorter i verden, og den er meget rig på mikronæringsstoffer (kalium, magnesium osv.). Dette er blot en af de mange grunde til, at Wild Oak Honey er førstevalget for de mest krævende forbrugere.
Great Taste Awards 2015 - Top 50 Foods
Great Taste Awards 2015 - 3 stjerner
Dommerne sammenlignede det at smage denne honning af vild eg - indsamlet i Grækenlands centrale Peloponnes-region - med at "slikke nektar fra træer". Den komplekse honning har også en stærk smag af "skov", "eg" og "urter" og bare et strejf af "saltet karamel", hvilket gør den ideel til blåskimmelost.