Traditionel pasta med lange æg
Lad den umiskendelige smag af Marcozzis pasta med lange æg omslutte din gane. Lavet i dag, som den blev lavet i fortiden.Så tynd, at den smelter i munden, så porøs, at den på mesterlig vis binder sig til enhver sauce. Fra den traditionelle ragù kødsauce til de modigste og mest kreative kreationer. Tilberedes hurtigt, smages langsomt.
Tagliatelle af Campofilone
En tidløs klassiker til de festlige dage, eller til når du er på udkig efter en ret med en rigelig smag. Tagliatelle fra Campofilone er en æggepasta, der passer perfekt sammen med traditionel ragù-kødsauce, andesauce og også med den karakteristiske smag af en vildtsauce. Et af de mest værdsatte produkter både i Italien og i resten af verden.
Type æggepasta af CampofiloneIngredienser hård hvede semulje, æg 35,3%Fremstilling ekstrudering i bronzeform, langsom tørringsprocesPakning 250 g - 4 portioner
Tilberedningstid 3/4 minutterLængde 45/55 cmTykkelse 0,7/0,8 mmBredde 6 mm