Special egg fettuccine
Marcozzi of Campofilone Special egg fettuccine er født til at forbløffe de mest krævende ganer og er en forening af Campofilones æggepasta og de mest raffinerede dufte og smage, som landet byder på. Uanset om de er med safran eller trøffel, er de altid lavet af kun naturlige og udvalgte ingredienser. Uden farvestoffer, ingen konserveringsmidler.
Marcozzi di Campofilone æggepasta er lavet af kun to ingredienser: friske æg fra fritgående høns fra ikke-intensive landbrug, der fodres med GMO-fri korn, og semulje af hård hvede fra italienske hvedemarker.
Den fremragende kvalitet af råvarerne og den strenge kvalitetskontrol af produktionsprocessen gør Pasta Fettuccine di Campofilone til en unik pastatype, ru og porøs, hvilket gør den ideel til at binde med enhver sauce, mere delikat, hurtigere at koge og lettere at fordøje. Kvaliteten af Pasta Fettuccine di Campofilone er officielt anerkendt af den europæiske økologiske certificering, som garanterer, at produktet er fremstillet med produktionsteknikker, der respekterer miljøet.
For perfekt madlavning skal du bruge rigeligt vand, kun tilsætte salt, når vandet koger, og derefter tilsætte pastaen. Rør forsigtigt i pastaen, når den er blødgjort, og tjek kogetrinnet for at sikre, at det passer til din smag. Kom pastaen på et stort serveringsfad, og lad den fordampe lidt, før du blander den med rigelig sauce.