Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Multipack græsk premium honning Mouriki 3 x 40g

En luksuriøs, elegant designet pakke blev skabt, så vi kunne rejse lækkert fra Halkidiki og Thassos til Evritania og det centrale Grækenland. Dette er de 3 fremragende sorter af Mouriki Greek Premium Honey, der blev harmonisk kombineret i en høj æstetisk tiltalende papirpakke, der skjuler al den græske natur inde i dem
SKU: EL1287

En luksuriøs, elegant designet pakke blev skabt, for at vi kunne rejse lækkert fra Halkidiki og Thassos til Evritania og Centralgrækenland. Det er de 5 fremragende sorter af Mouriki Greek Premium Honey, der blev harmonisk kombineret i en æstetisk tiltalende papirpakke, der gemmer på al den græske natur indeni.

€9.00 eks. moms
Enhedspris: €75.00 per 1 kg(s)
increase decrease
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-8 dage

En luksuriøs, elegant designet pakke blev skabt, for at vi kunne rejse lækkert fra Halkidiki og Thassos til Evritania og Centralgrækenland. Det er de 5 fremragende sorter af Mouriki Greek Premium Honey, der blev harmonisk kombineret i en æstetisk tiltalende papirpakke, der gemmer på al den græske natur indeni.

Produkt specifikationer
Attribut navnAttribut værdi
Special CharacteristicsOak, Thyme, Pine, Chestnut, Chestnut
  • Du kan kun anmelde produktet efter du har købt det
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
*
*
Dårlig
Fremragende
*
*
*
*
Du vil måske også kunne lide

The Governor, Premium Extra Virgin (High Phenolic EVOO) ufiltreret olivenolie LIMITED EDITION 500ml

EL325
Gør dig klar til at opleve det ultimative inden for olivenolie med "The Governor"™! Denne premiumolie kan prale af oleocanthal- og oleaceinkoncentrationer, der er hele 7 gange højere end gennemsnittet af andre prøver. Faktisk har den rekorden for den højeste værdi blandt alle kommercielt tilgængelige olier på flaske siden 2009! Og det er ikke alt - de samlede hydroxytyrosolderivater i denne olie er svimlende 61% højere end det, der kræves af europæiske regler. Men fordelene stopper ikke der. Undersøgelser har vist, at indtagelse af kun 20 g "The Governor"™ dagligt kan beskytte dine blodlipider mod oxidativt stress. Så hvorfor nøjes med almindelig olivenolie, når du kan forkæle dig selv med det ekstraordinære med "The Governor"™?
€38.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €76.00 per 1 lt

Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain ekstra jomfruolivenolie med højt fenolindhold 500 ml

EL621
100% Tsounati-sort, frisk og frugtagtig aroma med stærke krydrede elementer og blød bitter smag. Oplev den ekstraordinære Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic. Oplev den autentiske smag og de sundhedsmæssige fordele ved denne luksuriøse olivenolie. Glæd dine smagsløg, og løft dine retter med Pamakos kulinariske eliksir.
€24.70 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €49.40 per 1 lt

LIA Premium ekstra jomfruolivenolie 500 ml

EL288
LIÁ er kendetegnet ved en medium olivenfrugtagtig smag af grønne oliven. Medium frugtagtig smag af grønne bananer, røde frugter, blomster, grønne æbler, artiskok og vilde urter, der er beundringsværdigt afbalanceret i forhold til bitre og skarpe komponenter, med en meget behagelig, delikat note af valnød og rosa peber.
€22.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €44.00 per 1 lt

Økologiske soltørrede figner fra Kymi PDO - Askada Farm 225g

EL0261
Vi tilbyder verdens mest delikate og velsmagende figner, der kommer fra vores økologiske figenfarm. Tørrede figner er kendt for deres rige næringsværdi, såsom jern, calcium osv.
€6.55 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €29.11 per 1 kg(s)